HATARTALANUL! Szabadegyháza
A B3 takarékszövetkezet szabadegyházi fiókját 2019. január 3-ai hatállyal bezárták.

TÁJÉKOZTATÁS

a szabadegyházi B3 takarékszövetkezeti fiók bezárásáról

Frissítés (2019. január 8.):

A B3 takarékszövetkezet illetékeseivel folytatott egyeztetés alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy az ATM jelenleg üzemen kívül van helyezve, ez része a fiókzárási protokollnak. A folyamatos üzemelés az előzetes tárgyalásoknak és egyeztetéseknek köszönhetően várhatóan a jövő hét folyamán biztosítva lesz. Az együttműködési megállapodás aláírását követően remélhetőleg már a jövő héten munkába áll a Mobil Bankfiók. A Mobil Bankfiók a tervek szerint hetente egyszer néhány órát tartózkodik a településen. A Mobil Bankfiók ügyfélfogadási helye a Szabadság tér 1. szám alatti szociális iroda melletti parkoló (székelykapunál), amely mind a Mobil Bankfiók, mind az ügyfelek számára könnyen megközelíthető. Az ügyfélfogadás pontos időpontjáról hamarosan tájékoztatjuk Önöket.


Tisztelt Szabadegyházi Lakosok!

Önök közül többeket érint a B3 takarékszövetkezet szabadegyházi fiókjának bezárása.

A szabadegyházi fiókot 2019. január 3-ai hatállyal bezárták. A területi vezető elmondása szerint pusztán gazdasági okai vannak a fiókbezárásnak, a fiók fenntartásának veszteségeit nem tudták tovább finanszírozni.

A szabadegyházi ügyfelek számára a fiókösszevonást követően a seregélyesi takarékszövetkezeti fiók áll rendelkezésre (Seregélyes, Fő u. 169., 22/447-021) minden szolgáltatással, az ügyfelek számláit ott vezetik. A seregélyesi takarékszövetkezeti fiók könnyen megközelíthető, a hét minden napján, teljes munkaidőben, szerdán hosszabbított nyitva tartással várja az ügyfeleket. A szabadegyházi fiók korábbi ügyintézői is ott fogadják Önöket.

A volt takarékszövetkezeti fiók (Szabadegyháza, Fő u. 75.) szám alatti bankjegy-automata továbbra is megmarad, 0-24 órában biztosítja a készpénzfelvétel lehetőségét. Az ATM megmaradásához az önkormányzat anyagilag is hozzájárul. Ennek fejében ragaszkodunk ahhoz, hogy folyamatosan üzemképes, bankjegyekkel feltöltött automata szolgálja ki a lakosokat.

Szabadegyházán a helyi postán is meg tudják oldani a készpénzfelvételt bankkártya segítségével. A későbbiekben egyeztetést folytatunk bizonyos együttműködési formákról (ügyfelek átszállítása Seregélyesre, mobil takarékbusz stb). A részletekről a későbbiekben a helyi újságban, illetve szórólapon tájékoztatjuk a lakosokat!

Köszönjük megértésüket és türelmüket!


Szabadegyháza, 2019. január 3.

Egriné Ambrus Andrea s.k.
polgármester