HATARTALANUL! Szabadegyháza
Szeptember 16-22. között ismét megrendezzük Szabadegyházán a Mobilitási Hetet és Autómentes Napot. A program része pénteken, 18-án délután az egészségnap.

Szeptember 16-22. között gazdag programkínálattal várjuk a kicsiket-nagyokat egyaránt!
Minden nap 9-től 17 (hétvégén 18) óráig a Művelődési Ház környékén különféle járgányok, gokartok, trükkös bringák, őskerékpár, légkerékpár, gigabike, segway és sok más program várja a lakosokat! Szombaton és vasárnap Toma mester újabb játékokkal, próbákkal érkezik, ezenkívül népi játszóház, népi fa körhinta, gyerek játszóház, mesemondó, arcfestés, lufihajtogató várja a gyerekeket.
Pénteken, 17-én délután 13-18 óráig az általános szűrővizsgálatok (testsúly, testmagasság, testzsír, testtömegindex, koleszterin, vércukor, húgysav) mellett EKG- és érszűkület-vizsgálatot is végeznek a helyi rendelő dolgozói, a férfiaknak egy csepp vérből prosztatavizsgálatot végez dr. Rácz Lajos urológus főorvos.
Minden reggel 7.30-tól közös reggelire várjuk Önöket a művelődési háznál - feltéve ha nem autóval, hanem bringával, gyalogosan vagy más környezetkímélő közlekedési eszközzel (akár görkorival, gördeszkával) vagy elektromos autóval érkeznek!

További részletek a hirdetőtáblákon és a Facebookon!

Egriné Ambrus Andrea
polgármester